Akik utálják Törő Gábort .

Törő Gábor lemondását sürgetik
Törő Gábornak, a Fejér Megyei Közgyűlés fideszes alelnökének lemondását és a képviselőjelöltségtől való visszalépését sürgetik.

Törő Gábor bujkál és menekül, amit úgy értelmeznek, hogy ezzel beismeri tettét.
Törő Gábor kedd este életveszélybe sodort egy családot, amikor autóval leszorította kocsijukat, mert azok a jövedelmét firtató szórólapokat osztogattak Bodajkon.

A sajtótájékoztatón kiosztották a házaspár által terjesztett szórólapot. A papíron azt az egyszerű, jogos és a helyben élőket kimondottan foglalkoztató kérdést tették fel, vajon miként lehetséges, hogy Törő Gábor 46 évesen már 160 ezer forintos nyugdíjat kap. A fideszes politikus nem kért bocsánatot a családtól.

"Törő Gábornak nincs helye a politikában, mert nem lehet olyan ember tagja a politikai közösségnek, aki szándékosan akar elintézni családokat, csak azért mert azok más politikai álláspontot képviselnek, mást gondolnak a világról".

Törő Gábornak azonnal le kell mondania megyei közgyűlési alelnöki tisztségéről és a Fidesznek, személyesen Orbán Viktornak pedig vissza kell vonnia a politikus képviselőjelöltségét. "Ez Orbán Viktor személyes megyéje, hiszen azt a listát vezeti, amelyen ez az ámokfutó is ott van. Érezze személyes ügyének az esetet" .
Az ügy nem tűr halasztást, mert a választások után akár mentelmi jog is védheti Törő Gábort, akit olyan bűntett fenyeget, amelyért három év terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Vélemények szerint ha a fideszes politikust nem léptetik vissza, akkor azt jelenti, hogy a Fidesz elnöke mentőövet dob az "autósüldözőnek" - hangoztatta.

Törő Gábor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében közlekedésrendészeti kérdésnek tartotta iszkaszentgyörgyi koccanásos balesetét, amelynek körülményeit szerinte a hatóság dolga kivizsgálni.

Az MTI szerdán adott hírt arról: három autó ütközött Iszkaszentgyörgyön és a karambolnak - amelynek személyi sérültje nem volt - részese volt a Fidesz-KDNP egyik Fejér megyei országgyűlési képviselőjelöltje, aki a körülmények kivizsgálása érdekében a helyszínen lemondott mentelmi jogáról.

Az MTI úgy értesült, hogy a képviselőjelölt kocsijával egy másik autó nyomába eredt, az abban ülők ugyanis őt ócsárló szórólapokat terjesztettek. Egy kanyarban összeütközött a két kocsi, majd beléjük futott egy harmadik autó. A baleset valamennyi részese megfújta az alkoholszondát, s az egyiküknél sem mutatott pozitív értéket.

Can You Get A Pores And Skin Rash From Stress?

It can happen with merchandise such as shaving lotion, sunscreen and some perfumes. Eczema, also identified as atopic dermatitis, affects between 10 and 20 percent of kids and 1 to 3 % of adults. A common symptom of eczema is dry, pink, irritated and itchy pores and skin.
Common infections which are sexually transmitted in males include gonorrhea, chlamydia, syphilis, hepatitis C and B, genital warts, human papillomavirus , and genital herpes. STDs are recognized with exams that establish proteins or genetic materials of the organisms causing the infection. The prognosis of an STD is determined by whether or not the an infection is treatable or not.
The finest way to prevent contact dermatitis is to avoid contact with the allergens or irritants that cause your signs. If you'll have the ability to efficiently avoid the irritants or allergens that set off your signs, your skin will ultimately clear up. See a GP when you have persistent, recurrent or severe signs of contact dermatitis.
Depending on the severity, anaphylaxis can embrace skin reactions, bronchoconstriction, swelling, low blood strain, coma, and dying. This type of reaction can be triggered suddenly, or the onset can be delayed. The nature of anaphylaxis is such that the reaction can appear to be subsiding however could recur throughout a time period. Red, bumpy, itchy pores and skin could be irritating, painful and embarrassing.
Your baby is extra susceptible to strep rash if different relations have been exposed to strep throat. Ward off baby diaper rash by ensuring the skin is completely dry earlier than you put on a contemporary diaper. Hives are usually harmless, but sometimes they could be an indication of anaphylaxis. If you or your child is having issue respiration, appears to have a swollen tongue or throat or has collapsed, phone Triple Zero for an ambulance immediately.

cc20181016 kate spade

cc20181016
kate spade outlet
ugg outlet
jordan retro 11
adidas yeezy boost
canada goose
fitflops sale clearance
nike dunks
hermes handbags
seattle mariners jerseys
yeezy boost
ray ban sunglasses
atlanta braves jerseys
kate spade bags
air jordans
ugg outlet store
tory burch outlet
canada goose outlet
san diego padres jerseys
adidas nmd
hermes bags
coach outlet store
texas rangers jersey
moncler outlet
canadian goose
adidas originals
moncler outlet
jordan shoes
christian louboutin
adidas shoes
prada outlet
ralph lauren sale clearance
canada goose outlet
ugg outlet
cheap jordans for sale
pandora jewelry official site
pandora charms
supreme clothing
moncler outlet
coach outlet
air max 97
canada goose jackets
jordans
kate spade
kate spade outlet
baltimore orioles jerseys
columbia sportswear
adidas shoes
air max 2018
coach factory outlet
vans store
dr martens
ysl handbags
michael kors outlet
christian louboutin outlet
canada goose jackets
coach outlet
kate spade outlet store
oakley sunglasses
timberland boots
michael kors outlet online
air max 97
nike air max
adidas yeezy
michael kors outlet clearance
moncler jackets
louis vuitton handbags
coach outlet store
coach outlet
oakley sunglasses
fred perry
red bottoms shoes
fitflops sale clearance
canada goose outlet
uggs outlet
prada handbags
pandora jewelry
cheap jordans
salvatore ferragamo shoes
nike cortez
nike air max 87
nike outlet online
ecco shoes
polo outlet
pandora outlet
ralph lauren outlet
louis vuitton
hermes handbags
longchamp outlet
michael kors outlet
underarmour shoes
michael kors outlet clearance
birkenstock shoes
true religion outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store
michael kors outlet
nike outlet
coach factory outlet
coach factory outlet
coach outlet
burberry outlet canada
cc20181016

20181015

ÉN, mint NÉP, szeretem

ÉN, mint NÉP, szeretem Törő Gábort!
Egy kicsit pocakos, egy kicsit hazudós, egy kicsit erőszakos, de a MIÉNK!
És nemzetileg is nagyon jól együttműküdünk, mi a NÉP meg a Törő Gabi!
ÉN meg is szavaztam, hogy ő képviseljen engem a NÉPET a parlemtben.

20000 ember nem hülye,

20000 ember nem hülye, talán Te vagy elborult elméjű !!

Fenyő a Nép

Fenyő a Nép között!Látszólag mindenkivel együttműködik,fontos neki a pozíciójának megtartásához.Álnokságát és bosszuvágyát jelzi a beírásai között eltelt idő.Csak nehogy megint valami gond legyen körülötte.

Te nem vagy normális, menj

Te nem vagy normális, menj pszihologushoz a népkomplexusoddal!

FÓRUMOZÓK! Én azt nem

FÓRUMOZÓK!

Én azt nem értem, hogy ha mindenki utálja a Törőt, akkor hogy a fenébe került be a parlamentbe?

Eddig BÁRKIVEL beszéltem, azt mondta hogy nem kedveli őt. Most akkor vagy nekem hazudik, vagy a Törő csalással került be! Önök ezt hogyan látják?

Szanyin kívül tudsz

Szanyin kívül tudsz valakit, aki Fideszes volt és nem került be?

Úgy, hogy sajnos sok ember

Úgy, hogy sajnos sok ember nem nézi az embert meg csak az számít, hogy Fidesz. Ez elég szomorú! É sajnos nagyon sok ilyen ember van! Én már csak várom a csodát, hogy mindaz amit ígértek teljesüljön!

És csak én érzem azt,

És csak én érzem azt, hogy a FIDESZ a "politika jegyében" minden mocsokságra képes, vagy ez tényleg így van? Nekem a FIDESSZEL semmi bajom, de ami itt Móron folyik, az már több a soknál. Egy már majdnem olyan mint a boszorkány üldözés!

Nincsenek boszorkányok!

Nincsenek boszorkányok!

Azért több mint 20000

Azért több mint 20000 ember nem hülye. Azt is tudja, hogy nem a képviselők irámyítják a kormányt !
Csak egy adalék az ígéretekhez: nők nyugdíja 40 év szolgálat után
2010 május 1-től újra 3 év gyes
Mindenki legyen kritikus a hatalommal szemben,de csodát ne várjon mert a kommunizmus sem következett be.Habár elég sokáig tartott az ígérete.De az joggal elvárható, hogy javuljon az országban a helyzet.Ehhez is idő kell az elmúlt 8 év után !!

Nem az Országba kell

Nem az Országba kell gondolkodni, hanem inkább helyben. Ígértek nagyon sok mindent 2006-ban. És láss csodát most választások előtt teszik ezt gyorsan meg. Mindent megígérnek. Csak sajnos ígéretekkel tele van a padlásom. Így könnyű nekik nyerni. Lehet, hogy más még elhiszi ezeket a meséket, de én már nem!!! Mert ezekre az ígéretekre pont 4 évük volt. Nem most kell észhez térni. És nagyon sok képviselő van aki azért van benn a Testületbe, mert a Hivatal ad neki munkát. Kérdésem a következő: Móron sok vállalkozó van miért nem velük végeztetik el a munkákat, hiszen ők úgyis ide fizetik az iparűzési adójukat? Miért kell mindig csak 1 vállalkozónak adni mindent? Azt sem értem, hogy a Városba miért más végzi a fűnyírást? Volt egy jó kis csapat szép volt a Városunk. Most meg csak mindig egy része szép. De úgy látom a többi itt élő embernek ez így jó. Nagyon sajnálom, mert élhetnénk szép környezetben is. Csak ez már nem így van. Ahova a politika beférkőzik ott már nincs semmi se! És ehhez nem 8 év kell. Hanem becsületes Móréért tevő emberek. Akik nem a zsebüket akarják megtömni és nem jópofizni akarnak, hanem azt szeretnék elérni, hogy Móron Város lakói elégedettek legyenek! Remélem a választásig mindenki elgondolkodik. Még van idő!

Megirigyelte OSZLÁNSZKI

Megirigyelte OSZLÁNSZKI Zsolt a Törőéket és Fideszes család sarját vette üldözőbe !! HÚHAAAA...! NAGYON BÁTOR !! Megfigyel, nyomába ered , üldöz, ütközik, rendőrt hív, szondáztat, vért vetet...!! ÉS POFÁRA ESIK !!!!!! Na kedves móri barátai ezt vállaljátok fel !!!!

Az autóért nagyobb kár

Az autóért nagyobb kár lett volna, mint a fideszes sarjért, főleg ha ismernétek azt a sarjat.

Miért Te ismered? Ha

Miért Te ismered? Ha ismernéd akkor nem írogatnál ilyen baromságokat. Mindenkit csak ocsárolsz!

Törő Gábor újból hozta

Törő Gábor újból hozta a formáját.
A móri füttő műben dolgozó bodajki dolgozónak minden indok nélkül felmondott a Brumi az ő személyes nyomására és a választási kampányát segítő szimpatizánst vetette fel a Brumival.
Érted tudod ilyen a mi Törönk.

Szóval, a fütőmüben

Szóval, a fütőmüben dolgozónak nem mondott fel senki.Egyszerüen lejárt a szerződése, amit nem hosszabitottak meg.Ilyen a mai világban millió van,meg eggyel több.Nem kell ott botrányt csinálni ahol nincs.Csusztatás és félreveztés amit irtál.

Miért kellett lecserlni egy

Miért kellett lecserlni egy végzettséggel rendelkező embert egy pártkatonára? Most ezt ujra iskoláztatni fogják? Vagy majd a párt kifizeti?

Azért nem hosszabitották

Azért nem hosszabitották meg talán a szerződést,mert úgy gondolták, hogy egy új ember jobban végzi el a munkát.Nem gondolod?Ez egy sima munkaügy, nem pártügy, még ha mindenáron azt is akarsz csinálni belóle.

Hazudsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hazudsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te is tudod, hogy pártkatonának kellett a hely, A kirúgott dolgozó munkaügyi pert indít nagyon helyesen. Majd a bíróság kideríti, hogy kinek van igaza .
Tudod, érted a független bíroság!!!!!!!!!!

Helyes!Inditson munkaügyi

Helyes!Inditson munkaügyi pert.A biróság pedig secc-perc alatt megállapitja, hogy a szerződése lejárt, mivel határozott idejű volt.Az illető pedig kifizetheti a perköltséget.Amikor a felbujtói már nagy ivben fognak rá kakikálni.Én tudom,Te pedig meg fogod érteni.Megint.Úgy mint a pm.elleni földügyletben.
Én csak egyet nem értek.Miért kell mindig eleve vesztes ügyre rárepülni?Miért jó, hogy állandóan pofont kaptok?
Na pá.

Ej, ej: Tóni, Tóni! A

Ej, ej: Tóni, Tóni! A saját nevedben irogass!

Még mindig jobbak az

Még mindig jobbak az egyesület tagjai mint a Bogyó féle brigád. Akiknek még azt is a szájukba kell rágni, hogy mikor mit nyomjanak. Ennyit erről a színvonalas társaságról!

Mitől Bogyó brigád ? Nem

Mitől Bogyó brigád ? Nem kell a szájukba rágni. Még mielőtt eltévednél ! Az egyesület emberei a szavazások előtt kapnak ukázt a FŐNÖKTŐL, hogy mit nyomjanak ! PL. Kórház fejlesztés: Jelzik, hogy támogatják ezt a fontos ügyet. Jön a telefon megváltoztatják a véleményüket és kijelentkeznek a szavazógépből és nem szavaznak ! Na most akkor mi van ? Ez kemény politika ! Az egyesület keményebb diktatórikus irányítás alatt működik mint egy párt.Ok nélkül-információ nélkül-ne ítélj !!!

............... vagy! Az

............... vagy!

Az egyesületben mindenki autonóm személyiség, és senki semmire nem kötelezett.

Ez a fideszes pártpolitikához nem hasonlító, számodra a valódi demokratikus gondolkozás, elképzelhetetlen.

Sokkal egyszerűbb neked is elfogadni egy haszonelvű csoportosulást, melyben mindenki jól jár, egy darabig.

De primitív rendszeretek csak félelemkeltéssel párosulva működik.

Ettől érzítek magatokat erősnek.

Ha ismernéd a valódi szabad-véleménnyilvánítást, nem lehetnél fideszes, de kiegyensúlyozott magabiztos ember, igen.

Hidd el, ez többet ér azoknak, akik már bírnak vele.

Nem beszélve arról, hogy valójában ők az igazi erős emberek!

egységesen követik a

egységesen követik a FŐNÖK utasításait ! Mitől autónómok ??????

De bármikor gondolkodás

De bármikor gondolkodás nélküle megnyomják az igent, ha arra kapnak utasitást. Ilyen emberek kellenek, akik nem mgondolkodnak, csak végrehajtanak.

Mit vársz ilyen primitív

Mit vársz ilyen primitív emberektől?! Bogyó? Hát kész röhej. Csak azt tudja mondani átbeszéltük támogatjuk. Egy pénzügyi bizottság elnökének azért ennél többet kellene produkálnia. De látom a város beéri ilyen emberekkel is. Csak nyomják a gombot, erre jók!

El vagy tévedve ! A Brikesz

El vagy tévedve ! A Brikesz adja ki az utasítást ! Ő mennyire primitív azt mindenki tudja! ÉRTED TUDOD ez szókincse meg fel kell osztani a tortát, ezt érti !

A mostani testületbe

A mostani testületbe mi?
Bogyóka felébredtél?

Én is, de szerintem tudja

Én is, de szerintem tudja is!

NÁLAM SENKI NEM UTÁLJA

NÁLAM SENKI NEM UTÁLJA JOBBAN, A PÖFIT VAGY BÖFIT...

TUDOM IS ÉN MI A BECE NEVE A DISZNÓNAK?

Ha ilyennek írod le, akkor

Ha ilyennek írod le, akkor Te tényleg ismered, bár néhány jelző még illene rá, csak lehet hogy nem lenne szalonképes!

Én utálom Törőt!

Én utálom Törőt! Agresszív, nagyképű, gyenge kepességű embernek tartom és ismerem!!

„Tisztelt Törő Gábor

„Tisztelt Törő Gábor „Úr””
Mivel ön nyerte meg a móri választó kerület országgyűlési választásokat szeretném megkérdezni, hogy a választási kampányban elhangzott ígéretek megvalósításával mi van?
NAGYARÁNYÚ AZONNALI ADÓCSÖKKENTÉS, 1 000 000 ÚJ MUNKAHELY, GYED AZONNALI VISZAÁLLÍTÁS, DEVIZA KAMATOSOK AZONNALI MEGMENTÉSE.
EHELYET FELELŐTLEN NYILATKOZATOK AZ ÁLLAMHÁZTARTÁSRÓL.(Kósa, Szijártó).
Kérdésem, nemlehet öket a politikától VÉGLEG ELTILTANI?
Ezért tőlünk nyugatabbra azonnali lemondás dukál.

Képzeljétek, pókhasúnak

Képzeljétek, pókhasúnak titkárnője van a flanc már megy, te jó Isten hova jutunk.....????

Lehet, hogy ez is távozik 2

Lehet, hogy ez is távozik 2 hónap múlva, mint az előző? És hol van a titkárásg?
Néztem a FIDESZ oldalt, de nem találtam meg Törő titkárságát. A kampányfőnökből mi lett? Tanácsadó?

Úgy hallottam, hogy a

Úgy hallottam, hogy a Kelemen azzal dicsekedett, hogy a Brichter lesz a titikára. Csak hát nem került rá sor. Balul sült el a választás. Nekik. Ősszel is így lesz!
Bár, az a helyzet állt volna elő, hogy a titikár értelmesebb mint a bunkó Levente.

Miért lesz ősz? Ugy hallom

Miért lesz ősz? Ugy hallom nem lesz választás. Nem lesz választása a népnek, alpolgármestert is föntről ejtőernyőztök. De még mindig jobb, mintha helyből hoztok.

Te biztos nem kerülsz

Te biztos nem kerülsz szóba ! 8 körzet 3 listás képviselő befellegzett az ejtőernyős kitalált egyesületnek ! Vajon melyik 2 körzet olvad el nem tudjátok? 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ? Tippeljetek ! Ki dönt ebben az ügyben ?

A hétvégén többször

A hétvégén többször láttam jeles honatyánkat (Törő) fogadóórát tartani.
Megirigyelte Kelemen Levente stílusát csak ő a Fincsi teraszát használta a fogadó óra helyszínéül. Kényelmesen elsörözgetett a BIT-es Asztra mellett, melyet a parkolóban pihentetett, és a teraszról szemmel tarthatott. A mentelmi jog megvédi az ilyen csínytevésektől is?

Vizet prédikál, bort

Vizet prédikál, bort iszik? Nocsak-nocsak, tisztára mint az egyszeri pap. (A testesebb fajtából) Mondjuk autósüldözéshez képest ez valóban "csínytevés", de téged az ilyesmikért büntetni szoktak, nem is kevéssel. Mikor is lesz az, hogy megszűntetik a mentelmi jogot?

Csak nem magához vette a

Csak nem magához vette a tulaj által biztosított ingyen italt? vajon miért?

ugy hallani elég sokféle

ugy hallani elég sokféle juttatásért

Fúj vagy hajrá...ki tudja

Fúj vagy hajrá...ki tudja már mi is van itt...?? Sebaj hétvégén megy gyónni, aztán a dagadéghoz "istentiszteletre". Így feltőltve jöhet a következő hülyeség törés, koccantás...

Normális pártnak, főleg

Normális pártnak, főleg polgárinak, nemzetinek, kereszténynek nem lehetne tagja ezek után. Főleg nem egy normmális parlamentnek!!!!!

Tanárki meg Törő hivatali

Tanárki meg Törő hivatali helytartója, mindent jelent esténként, liheg a fiú. Hát igen ez a mi kis városunk elitje.

Esténként másért kellene

Esténként másért kellene lihegnie. Lehet, hogy több is van köztük?

Tartalom átvétel