Lekapcsolták a Hírhátteret

holdfogy2.gif

* Index

2011. február 25., péntek 13:08 | 2 órája frissítve

A szolgáltató hivatalos közleményben erősítette meg, hogy a rendőrség felszólítására tették elérhetetlenné az oldalt, amelynek szerverei egyébként külföldön vannak.

Elérhetetlenné vált a hirhatter.com [1], a honlapon mindössze ez olvasható: "a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011. 02. 17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve".

A hirhatter.com alapító-főszerkesztője Molnár F. Árpád, aki a blogján [2] egyebek mellett keresztyén újságírónak, emberjogvédőnek, filmrendezőnek, "az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok" egyik legfőbb leleplezőjének és a bolygó Első Echelon-Tanújának vallja magát (az Echelon a világméretű elektronikus megfigyelőrendszer).

Molnár F. Árpád február 14-én közölte a blogján, hogy országos elfogatóparancsot adtak ki ellene, és házkutatást tartottak kecskeméti házában. Ezt hivatalosan egyelőre nem erősítették meg.

A BRFK sajtóosztálya arról tájékoztatta az Indexet, hogy "az említett internetes oldalon elhelyezett tartalom bűncselekményt valósított meg (önkényuralmi jelképeket tett közzé), ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya a portál üzemeltetőjéhez fordult, aki emiatt az oldal üzemeltetését felfüggesztette".

A domaint fenntartó Tárhely.eu is megkeresésünkre megerősítette, hogy valóban kaptak felszólítást a rendőrségtől, a domaint elérhetetlenné tették, de a tárhely amúgy nem náluk, hanem egy külföldi tárhelyszolgáltatónál van.

Később a domainszolgáltató sajtóközleményt is kiadott, ebben szintén azt írják, hogy a rendőrség felszólítására cselekedtek. A közlemény szerint "a dns szerverek lefoglalásával akár több tízezer oldal is elérhetetlenné vált volna, így ezen ügyfelek érdekében azonnal kellett cselekedni és csak magát a domaint elérhetetlenné tenni".

A Tárhely.eu szerint "azért került kihelyezésre az Index cikke a weboldalra, hogy hiteles információként szolgáljon a látogatóknak".

A zindex cikke hiteles

A zindex cikke hiteles információ.....remek.

Szolgáljon a látogatóknak, megérdemlik a zindexet.
Szegény Molnár F. Árpád, elfogatóparancs van ellene?
Hozzám jöhet, majd én elbújtatom.

Rendes tőled. De készülj

Rendes tőled.

De készülj arra hogy az általad romokban heverő országnak nevezett képződményt, Ti fideszesek hónapok óta szőnyegbombázzátok, néhány év és nektek kell búvóhely.

Mert lámpavas van elég!

Ha azt hiszed, hogy az

Ha azt hiszed, hogy az emberek elfelejtették a temérdek országromboló munkát és bűnt amit 2002 és 2010 között véghezvittetek, csak azért mert jelenleg a Fidesz kormányoz, akkor tévedsz!! Tévedsz! Csak nehogy veletek díszítsék azokat a lámpavasakat...

Na jóóóó..... Lesz innen

Na jóóóó.....
Lesz innen is meg onnan is !!

Tartalom átvétel