Elvis él, avagy a Fidesz arisztokrácia diszkrét bája

Sokan emlékeznek még Móron Fenyves Péter idehozott sajtós emberére, Kiss Norbertre, aki a Mór cimű lap főszerkesztője volt még a régi szép (?) időkben. A mi Norbink aztán érdemei szerinti helyre került, a választás után a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalvezetője lett, mint Schmitt Pál kommunikációs jobbkeze.
Azóta sokszor szólnak róla a hírek...
A bulvárlapok a minap közzétettek egy fotót, amelyen Kiss Norbert Elvis Presley-imitátorként látható. Ez érdekes hír ugyan, de szabad idejében mindenki azt csinál amit akar.
Az Indexen a héten megjelent egy másik hír, ami jellemző legújabb kori Fidesz arisztokratáinkra. Nemzetpolitikai főtanácsadói címet kapott a Köztársasági Elnöki Hivatalban Kiss Norbert társadalmi és kommunikációs hivatalvezető testvére. A korábban önkormányzati projekteket menedzselő Kiss Antalnak megbízatásából adódóan nem kell mindig bejárni munkahelyére (!!!) Kiss Antal kinevezésének körülményeiről az Index megkérdezte a KEH-et is, ott azonban csak későbbre ígértek választ. A KEH parlamenti irodájában, ahol Kiss dolgozik, azt mondták: ritkán van bent, ezért nem lesz könnyű elérni, csak üzenetet tudnak átadni neki.
Gyerekek, van még ott felvétel?

xiaozhengmm66

burberry outlet online
true religion outlet
ugg boots sale
abercrombie
abercrombie store
retro jordans
ugg australia
kate spade
hollister clothing store
chanel online shop
louis vuitton purses
mont blanc pens
cheap nfl jerseys
ugg sale
black timberland boots
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
timberland uk
abercrombie outlet
canada goose outlet
red timberland boots
burberry outlet
ugg boots clearance
fitflop sale
coach outlet store online
uggs on sale
canada goose sale
cheap beats bydre
gucci outlet
www.louisvuitton.com
ray ban glasses
cheap toms
timberland earthkeepers
abercrombie kids
hollister jeans
supra outlet
fitflop shoes
louis vuitton handbags
oakley outlet
burberry outlet
cheap oakleys
the north face
canada goose
chanel bags
north face jackets
burberry bags
polo ralph lauren online
tory burch outlet
rayban sunglasses
the north face
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
ugg boots sale
ugg boots clearance
givenchy outlet
cheap oakleys
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
jordan 11s
ferragamo outlet online
the north face jackets
hermes handbags
louis vuitton outlet
the north face outlet
christian louboutin sale
fitflop shoes
uggs outlet
louis vuitton handbags
coach factory store
louboutins
canada goose jackets
moncler jackets
fitflops sale
adidas wings
white timberland boots
tods sale
mont blanc legend
ugg australia
hollister clothing store
ralph lauren uk
michael kors
michael kors uk sale
abercrombie and fitch
replica watches
toms wedges
canada goose sale
mont blanc pen
timberland boots for women
burberry scarf
jordan 11
abercrombie & fitchfitch
fitflop footwear
abercrombie & fitch
jordan 6 cigar
coach factory outlet
burberry sale
timberland boots
louis vuitton handbags
Tory Burch Flats
hollister kids

Elnézést kell kérni az

Elnézést kell kérni az arisztokratáktól, akikre felnézett az átlagember.
Ez nem Fidesz arisztokrácia, ez FIDESZKRÁCIA!

Szebb jövőt a FIDESZ

Szebb jövőt a FIDESZ nélkül!!!

Lákátos elvtárs mindent

Lákátos elvtárs mindent jobban tud, csak azt nem tudja hogy a feje van a segge hején!

Fideszes városvezető ad

Fideszes városvezető ad magának jutalmat – indok: „kell a répa a bot végére” - ez a legújabb fidesznyik hozzáállás.
Ózd polgármestere és alpolgármestere saját magát jutalomban részesíti, hogy „anyagilag is ösztönözve legyenek” a takarékos gazdálkodásra. A takarékosság okán máris tíz főt bocsátanak el a város közoktatási és közművelődési intézményeiből.
„Az egyre romló gazdálkodási feltételeket figyelembe véve kiemelt feladat az elfogadott költségvetés eredményes végrehajtása, a bevételek maradéktalan beszedése, valamint a kiadási előirányzatokon belüli takarékos gazdálkodás. Ennek megvalósítása érdekében a polgármestert és alpolgármestert célszerű anyagilag is ösztönözni” - áll abban a javaslatban, melynek előterjesztője Ózd város polgármestere, Fürjes Pál.
Móron is ez van, tud erről valaki?

József Attila: LOPÓK

József Attila:
LOPÓK KÖZÖTT SZEGÉNYEMBER

Lopók között szegényember,
Szegényember sose fél,
Minek félne, szíve, lelke
Erősebb a többinél.

Lopók között szegényember,
A Jóisten megsegél!
Nincs tehene a szegénynek,
De ha van is elvetél.

Lopók között szegényember,
Szegényember kapanyél.
A világot megkapálni,
Szegényember annak él.

Nesztek

Nesztek fülkeforradalmárok, itt ül a nyakatokon az új dzsentri fidesznyik siserehad. A csúcsán ott van a Lázár János frakcióvezető, akinek havi hatszázezerért béreltek Audit.
Ez a naccerű ember a következőt birta mondani egy hangfelvétel szerint:
"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."
Értjük, hogy ő megérdemli, meg ennél többet is, de hogy van az hogy ezt türi a birka magyar nép?

Tűri, mert be van etetve

Tűri, mert be van etetve fidesz maszlaggal. Vegyük például górcső alá Lázár János politikusi teljesítményét, és nézzük meg milyen törvényekhez adta a nevét. A listából kitűnik, hogy Lázár nevéhez fűződnek alkotmánymódosítások, sőt, az Alkotmánybíróság hazavágásához is asszisztált lelkesen. Gusztustalan szarhalmaz ez is, de Lázár nevéhez fűződik a 2011-es költségvetés is, amiben a kormány többek között jelezte, kedvezményes adózással hazavárja a külföldön elrejtett ilyen-olyan pénzeket. A mostani hangfelvételből kiderült, a Lázár csemetének is van "svájci betétje". Ezek szerint Lázár kifelé nyomja a nemzetieskedő maszlagot, de ha pénzről van szó ő maga sem bízik se Matolcsyban, se a megmentés címén habozás nélkül államosító Orbánban.
Akkor gondoljuk ezt most végig. Lázár megszólalásában az a kitétel, hogy "a kamat és a forint-euró árfolyam jól alakul a következő években ", az nem jelent mást, mint hogy a fideszes frakcióvezető reményei szerint a banki kamatok emelkednek, a forint pedig számottevően gyengül majd az euróval szemben. Ekkor jár ugyanis jól az, akinek euró- vagy svájcifrank megtakarítása van. Az itthoni devizahitelesek meg szívnak keményen. És akkor ezek után higgyük el azt, hogy Lázár komolyan gondolja, amikor a devizahitelesek megsegítésének fontosságáról nyilatkozik?
Ehhez tényleg agyatlan fidesz-droidnak kell lenni!

Tippeljük meg, hogy Lázár

Tippeljük meg, hogy Lázár úr elnézést kér, vagy kimagyarázza magát, hogy nem úgy értette stb. (már ha megszólal)

Az az ember beszél a

Az az ember beszél a munkáról, akinek egy percnyi eltöltött ideje, tapasztalata sincs a versenyszférában! Ha ehhez hozzáveszem a 18 milliós költségtérítéses-ügyet, vagy a közpénzből finanszírozott Audit, akkor azt hiszem, jogosan vetem fel azt, hogy a meggazdagodás munkával és a meggazdagodás közpénzből között igen nagy különbség van. Úgyhogy cseppet szerényebben az ilyen kijelentésekkel, Lázár úr, inkább örüljön, hogy felkarolták, és lehetővé tették önnek azt az életet, amit egy tanár vagy egy tűzoltó szinte biztos, hogy nem fog elérni.

Hű, az úgynevezett

Hű, az úgynevezett baloldal mekkorát kaszál ebből!
Már látom, ahogy a földönfutó, szegény, bérből és fizetésből élő gyurcsány-banda kétségbeesetten énekli az internáci indulójukat.

Megint szavazóközelbe kerülhetnek a hasemberek, micsoda lehetőség!

Én baloldali szavazó

Én baloldali szavazó vagyok, de hívő keresztény. Öreg koromra már nem is fogok változtatni ezen.
“Akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani”. Ebből a mondatából azt gondolom, hogy Lázár Jani megveti Jézust is, amiért nem vitte semmire lázári-értelemben. Tudjuk már régóta, hogy a Fidesz lenézi azokat az embereket (vagyis az ország nagy részét), akik nem tudtak az elmúlt 20 év zavaros időszakában halászni a zavarosban. Kezdve a panelprolizástól, a nyuggerezésen át a mostani egykulcsos adóig, amivel a gazdagokat segítik. Nem is avval van a baj, hogy ezek annyira ostobák, hogy előszeretettel dicsekszenek azzal, hogy ők mekkora nagy bunkók. A nagy baj az az, hogy a sok idióta fülkeforradalmár a nyakunkba ültette őket, ráadásul 2/3-dal. Ami által ezek az amúgy sem szégyenlős, éhenkórász, gátlástalan suttyók még jobban elszemtelenedtek. És most már 10 hónapja csak és kizárólag azon ügyködnek, hogyan betonozhatják be a hatalmukat minimum életük végéig. És hogyan cserélhetnék le a szocik talicskáit lovas szekerekre. Ezekre igaz a mondás, hogy más szemében a szálkát is, míg sajátjában a gerendát sem veszi észre!

"Én baloldali szavazó

"Én baloldali szavazó vagyok, de hívő keresztény.
Na az ilyen hívőktől mentsen meg az Isten!

Te beszélsz bebetonozásról? Az ilyen balosok meg hívők betonoznák be a szocikat örök időkre a hatalomba! Miattatok, baloldali szavazók miatt tart az ország itt, a szakadék szélén.8 évig meg se mukkantál, elloptak mindenünket, neked csak az volt a fontos, hogy ne a Fidesz jöjjön! Hiába akarsz erkölcsi magaslatokból szónokolni!
Lázárjanizol, amikor veresjaniznod kéne először, hogy a szálka és a gerendánál maradjunk!

Akárki vagy jobb ha tudod,

Akárki vagy jobb ha tudod, az én életemben már biztosan nem jönnek vissza se a szocik, de félek más demokratikus párt se. A fideszeseket farizeusnak tartom, akik mást prédikálnak, mint amit a valóságban tesznek. Mivel a hatalom a mindenük, ezért van, hogy egyre többször lóg ki a reverendájuk alól az ördög patája.

"Ha a valaki ma rendezné

"Ha a valaki ma rendezné meg a Rokonokat, tízezres szereplőgárdát kellene mozgatnia, egyszerűen nincsen szükség kenőpénzre, hiszen mindenki a másik rokona vagy csókosa. Ennek megfelelően változik a stílus is: amíg a szoci potentát először mindig tagadott, politikai támadást emlegetett, majd fenyegetőzött, odaföntre mutogatott, végül belekeverte társait is a piszkos ügyeibe, addig a Fidesz-potentát elegáns és nagyvonalú, s ha lebukik, azt mondja, igen kérem, hibáztam. Példának okáért, ha hosszabb időn át törvénytelenül duplán vesz fel költségtérítést, és erre fény derül, akkor sem cirkuszol, hanem azt feleli mosolyogva: a nemjóját, hát nem elnéztem valamit?

Ha az illető liberálbolsi képviselő volna, tehát eleve bűnöző típus, azonnal csalásról, lopásról, korrupcióról beszélne az ország, s azt mondaná, hogy most már aztán elég. A Fidesz-képviselő viszont mindössze figyelmetlen volt, ezért további bizalmat kell szavazni neki.

Figyeljük meg: Szabó képviselő, Papcsák képviselő, Zsiga képviselő vagy éppen Kalmár képviselő, aki ráadásul kereszténydemokrata, tehát neki személyesen az Úrral szemben is van elszámolni valója, egyaránt arra hivatkozik, hogy nem vette észre a számláján megjelenő száz- vagy százötvenezer forintot. Ami kétségkívül életszerű, ráadásul mélységesen emberi magyarázat.

Ha így veszem, micsoda nagyszerű világ ez, valóságos kincses Magyarország, ahol az ember nem vesz észre holmi százezres tételt a bankszámláján, s csak az újságból tudja meg, hogy mennyivel gazdagodik hónapról hónapra; ne mondja hát senki, hogy cudar világ ez, lám, aki dolgozik, az boldogul."

Olvasom a mai Blikkben, hogy

Olvasom a mai Blikkben, hogy az m1 televizió intendánsa, a Fidesz nagygyűlésein sokáig műsorvezetőként fellépő Rákay Philip volt cége 41 milliót kapott a fideszes Fejér Megyei Önkormányzattól. Két és fél milliót például azért fizettek, hogy a sárbogárdi gimnázium felújításának pályázatát kommunikálják. 2008 és 2010 között közel 41 millió forintért adott tanácsokat a Fejér Megyei Önkormányzatnak.
Csak halkan kérdem: Ki is volt ebben az időben a megyei önkormányzat alelnöke majd megbízott elnöke? Kiváncsi lennék a véleményére (tényleg) rágalom ez vagy igazsság?

Lakatos=MASZOPÓS!

Lakatos=MASZOPÓS!

Én is vettem egyet, én meg

Én is vettem egyet, én meg azt olvastam benne, hogy a Belügyminisztérium több mint 800 millió forintot költhet el Orbán V. kormányfő védelmére. Tényleg azt lehet mondani erre, hogy "Drága miniszerelnök úr!"

Ha még egy ilyen

Ha még egy ilyen Széll-ütés éri az országot, azt sokan nem élik túl a legalul levők közül. Lehet, hogy ez a fidess célja, és eljön majd a NyomOrbánság a kukázóknak, a rokiknak, és a cigóknak, miközben az új magyar arisztokrácia felépíti a maga csodapalotáit és belevezeti az áramot a kerítésébe.

Ezt a műsort már nem

Ezt a műsort már nem sokáig lehet eladni. Szükségszerűen közel van az összeomlás, vagy egy újabb őszödi beszéd - a fejét homokba dugó, kreált vagy szimbolikus álproblémákat "megoldó" hatalom hiába csinálja a cirkuszt, ha nem ad mellé kenyeret. Persze, mindig lesz egységnyi hülye, aki ennyivel megetethető; de a többség nem ilyen. Csak az a baj, hogy önmagában attól még nem változik semmi, hogy onnantól már a hazugságok helyett deklaráltan és őszintén szar lesz ebben az országban élni.

Mi ebben a meglepő? Ennél

Mi ebben a meglepő? Ennél nagyobb halak is úszkálnak az új medencében.
Rokonok szállták meg az állami hivatalokat. A Köztársasági Elnöki Hivatalban kapott munkát Kontrát Károly lánya, Kontrát Nóra, Balsai István fia pedig ügyvédi tevékenységet folytat megbízási szerződés alapján. Schmitt Pál unokaöccse, Schmitt Pál Péter a Miniszterelnökségre került. A Papcsák Ferenc (Fidesz) vezette Zuglótól kapott megbízást a képviselő Ferdinándy István (Fidesz–KDNP) testvére, Ferdinándy Katalin. Pálffy István (KDNP) volt híradós műsorvezető feleségét, Tóth Juditot pedig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium alkalmazza.

De csakis, mert ezek talpig

De csakis, mert ezek talpig becsületes, az országért önzetlenül tenni akarók mind !
Másra gondolni se tudok (merek) !

A kormány igazságtalan és

A kormány igazságtalan és tisztességtelen intézkedéseivel árt a magyar népnek, míg a fideszesek luxusban dőzsölnek, rokonaikat zsíros állásokba ültetik. Közben nőnek a devizahitelesek terhei, az átlagosan és az átlag alatt keresők több ezer forintos jövedelemcsökkenést kénytelenek elszenvedni.
Törő, Orbán! NEM EZT ÍGÉRTÉTEK!

Abba kellene már hagyni a

Abba kellene már hagyni a piszkálódást. Az elmúlt hét hónapban friss adatok szerint mindössze ötezer minisztériumi tisztviselőt rúgtak ki az állásából, helyükre azonban sokkal kisebb ütemben, heti egy fő sebességgel kerültek különféle fideszes káderfeleségek, gyermekek, rokonok, barátok és szeretők. Nem igaz tehát a kommunistáknak az a meglátása, hogy a kirúgások tempójánál már csak a csókosok zsíros álláshoz és szerződéshez juttatása vesz nagyobb lendületet.

Egy fideszes

Egy fideszes országgyűlési képviselő megáll 30 milliós Audi nyolcasával a piros lámpánál. A járdán akkor érkezik oda egy mozgássérült fogyatékos az elektromos kerekesszékével.
A képviselő lehúzza az ablakot és kikiabál: Mennyivel megy a járgány öreg?
Fogyatékos: Hát óránként öt kilométerrel kérem.
Képviselő a diktafonjába: Elvenni tőlük. Ennyivel gyalog is járhatnak.

Itt a Fidesz újabb

Itt a Fidesz újabb húzása: kicsinálják a felcsúti fideszverő polgármestert!
A Nemzeti Együttműködés Rendszerében történő gyakorlati furcsaságok sokadik felvonása következik. Az elvet már ismerjük: a Fidesz együttműködik mindenkivel, aki fideszes, a többiek meg vessenek magukra, hogy máshova húznak.
Orbán Viktor kedvenc településének 2010-ben az ott élők nem egy fideszes polgármestert választottak meg. Fájdalmas személyes vereség ez a Viktornak. Az új rendszer az ilyen bűnt meg kell, hogy torolja hát elkezdődött a polgármester kicsinálása. Varga György fideszverő polgármester harmadik ciklusát kezdte el az októberi helyhatósági választásokat követően, független jelöltként szerezte meg a voksok többségét. 454 szavazatot kapott, míg a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, Flier Jánosné 444-et. A fideszes többségű testület és a polgármester viszonya nem volt felhőtlen legalább is ezt beszélték a faluban, vajon miért? Azonban a felcsúti hirdetőtáblán olvasható a hétfői képviselő-testületi ülés napirendje ... sokat mondó… amelynek utolsó pontja zárt ülés, A téma is ott áll feketén-fehéren: a polgármester összeférhetetlensége kerül a képviselők elé. (az összeférhetetlenség után a „rendszerrel” kifejezést gondos kezek lehagyták…) A zárt ülés valóban zárt és jó mert átláthatatlan…. pont annyi a nyilvánosság amit egy ilyen rendszer még elbír… csak egy határozat lesz ilyenkor oszt olvashatja a nép, hogy bizony hibásan voksolt és hiába választották meg, szeretett polgármesterük épp szopóágon küzd. Késő estére a helyi közélet iránt érdeklődők azonban már tudják, hogy Varga György polgármestert távozásra szólította fel a testület. Na ez az igazi jófejség. A községházán Varga György polgármester szobájában ül, teszi a dolgát.- Nem kívánok nyilatkozni, amíg a bírósági eljárás le nem zajlik - mondja. - Az nem titok - folytatta a polgármester -, hogy a testület egy ellenszavazattal és egy tartózkodással határozott arról, hogy összeférhetetlenség miatt megszünteti a megbízatásomat. Én bírósághoz fordultam, hogy állapítsa meg, jogszerű-e az eljárás, vagy nem. Szerinte nincs összeférhetetlenség - fogalmaz szűkszavúan a Fejér Megyei Hírlapnak a felcsúti nem fideszes. Hát igy megyen ez minálunk Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

Nálunk a családban nyolc

Nálunk a családban nyolc gyereket felnevelt nagyanyám mondta mindig, hogy mindenki a saját házában takaritson. Itt Móron ne foglalkozzunk felcsuti ügyekkel, ott is okos emberek laknak, biztos jól meggondolták a döntésüket.

Nem egyedi eset, egy

Nem egyedi eset, egy fideszes képviselőnek hónapokig nem tűnt fel hogy két helyről is kap költségtérítést törvénytelenül..irja a Blikk.
Havi 473 ezer forintos választókerületi pótlék és 115 ezer forintos lakhatási támogatás mellett minden hónapban még plusz 111 ezer forint költségtérítés is landolt Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő számláján. Állítja, nemrég „hirtelen eszébe jutott”, hogy ez törvénybe ütköző és intézkedett a hiba kijavításáról.
„Hónapokkal ezelőtt néhány fideszes képviselőtársammal úgy döntöttünk, hogy költségtérítésünket a devecseri iszapkatasztrófa áldozatainak ajánljuk fel” – nyilatkozta a Blikknek Zsiga Marcell, aki amellett, hogy kormánypárti országgyűlési képviselő, Miskolc alpolgármestere is. Állítása szerint ezután feledkezett el róla, hogy kap ilyen juttatást:
„ Éppen a múlt héten beszélgettem egy kollégámmal, és hirtelen eszembe jutott, hogy alpolgármesterként az önkormányzattól és képviselőként az Országgyűléstől is költségtérítést kapok.” Ezután – mint mondta – első dolga volt, hogy a parlamentben jelezze a „hibát”. Intézkedett arról, hogy a jövőben levonják a képviselői juttatásából a miskolci költségtérítés összegét, Miskolcon pedig a havi fizetéséből kezdték levonni a törvénytelenül átutalt pénzt.

Most ezzel mi a bajod? Maga

Most ezzel mi a bajod? Maga a képviselő jelezte a törvénytelenségeget és intézkedett, hogy szűntessék meg. Itt nem nokiás dobozba rakott tizmmiliókról van szó, hanem pár százezer forintról te okostóni!

Miért te tag vagy? Majd ha

Miért te tag vagy? Majd ha beléptél, akkor érdeklődj!

Tartalom átvétel